Samenwerking Bernhard Kuiper Visuals - Bouwtek Engineering BV Akkrum

Samenwerking Bernhard Kuiper Visuals

Bouwtek Engineering gaat samenwerken met Bernhard Kuiper Visuals.

Bernhard Kuiper | Visuals is een bouwkundig bureau gespecialiseerd in het maken van 3D Visualisaties en Animaties.
Ook kunt u bij het bureau terecht voor bouwfysische berekeningen als Epg (inclusief koudebrug onderbrekingen), Ventilatie, Daglicht en inventarisatie van de gebieden en ruimten voor de diverse toetsingen van het Bouwbesluit.

BIM gaat een steeds grotere rol spelen in de bouwwereld.  Bernhard Kuiper | Visuals kan u hierbij helpen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Autodesk Revit, dit is een uitermate geschikt programma om mee te werken. Denkt u hierbij aan een makkelijk te gebruiken eigen bibliotheek, 3D modelleren en exporteren naar een IFC model. Het maken van een eigen basis Template die geschikt is voor het modelleren in 3D BIM e.e.a. volgens de Dutch Revit Standards. Helemaal afgestemd op uw bedrijfstak met eigen logo,s en toe te passen materialen, componenten en bibliotheken die voor u van toepassing zijn.
Wij helpen u op weg om een start te maken met werken met 3D BIM en blijven u ondersteunen indien gewenst. Ook het beheren van uw 3D BIM projecten behoort tot de mogelijkheden zodat u overal en altijd online over u Bim modellen kunt beschikken.

Startende ondernemers hebben vaak te maken met social media en het maken van een eigen website. Om hier wegwijs in te worden kan Bernhard Kuiper | Visuals u hierbij ondersteunen.

Logo-website
Zie ook : www.bernhardkuipervisuals.nl  voor de mogelijkheden die samen met Bouwtek Engineering kunnen worden gerealiseerd.

voorbeeld woningb bkv-2